En büyük sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook, bu gün bir özelliğini değiştirdi.

Facebook
Yapılan değişiklikte, ayarlarını değiştirmediginiz bir Facebook hesabında ki paylaşımlar Herkes tarafından değil, Sadece arkadaşlar tarafından görülecek.
Bunu istediğiniz zaman sizde yapabilirdiniz. Fakat standart seçenek Herkes tarafından görülebilir şeklindeydi.

Hayaleturk.com'da yayımladığımız yazılardan haberdar olmak için mail adresin ile tek tıkla abone olabilirsin.

Diğer 10321 aboneye katılın

e-posta adresiniz:

DMCA.com Protection Status

Bumerang - Yazarkafe