-Reklam-

3D içerik oluşturma artık çok kolay!

Furkan
Furkan
Okuma Süresi: 1 dk


ABONE OLGoogle News Hayaleturk

Sony Mobile, kullanıcılarına 3D içerik oluşturma fırsatı sunuyor. Sony Mobile, 3D Oluşturucu uygulamasına gelen yeni güncelleme ile 3D taramalarınızı direk Facebook haber akışına yüklemeyi sağlayarak yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Xperia XZ1 ve XZ Premium kullanıcıları, 3D Oluşturucu uygulaması ile kendilerini, arkadaşlarını ve nesneleri tarayarak yüksek çözünürlüklü 3D avatarlara dönüştürüyor.

3D içerikler yaratmak, artık sadece profesyonellerin işi değil. Sony tarafından geliştirilen 3D Oluşturucu, herkese sadece saniyeler içerisinde 3D içerikler yaratma ve bunları sosyal medya üzerinden paylaşma fırsatı tanıyor.

-Reklam-
Ad imageAd image

Yeni güncelleme sayesinde 3D Oluşturucu kullanıcıları, oluşturdukları 3D taramalarını Facebook’un interaktif 3D paylaşım formatını kullanarak direkt olarak arkadaşlarıyla paylaşıyor. Bu paylaşımı Facebook haber akışında görenlerse 3D modeli döndürme, çevirebilme ve görüntüyü yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyor.

Xperia XZ1 ve XZ Premium kullanıcıları uygulamayı, Google Play üzerinden hemen güncelleyebiliyor.

Facebook’un 3D içerikler ile ilgili en son güncelleme detaylarına buradan https://developers.facebook.com/blog/post/2018/02/20/3d-posts-facebook/ ulaşabilişiniz.

Yazar Furkan
Takip et
💻 hayaleturk.com'un 👻 joker oyuncusu
Yorum yap