-Reklam-

Dijitalleşen markalar rekabette fark yaratıyor!

Furkan
Furkan
Okuma Süresi: 3 dk
????????????????????????????????????


ABONE OLGoogle News Hayaleturk

Başarılı müşteri deneyimi sunan markaların ödüllendirildiği Müşteri Deneyimi Arenası, geçtiğimiz günlerde Babylon Bomontiada’da yapıldı. İlk kez yapılan törende ödül alan markalar, gerçekleştirdikleri sunumlarla müşterilerine kişiselleştirilmiş, yüksek kalitede bir marka deneyimi yaratmak adına geliştirdikleri teknolojileri katılımcılarla paylaştı.

Sunumların odağında gelişen teknoloji ile birlikte değişen müşteri beklentileri ve bu beklentiler karşısında şirketlerin politikalarında yaptıkları köklü değişiklikler vardı. Nice Medya tarafından ve müşteri deneyimi alanında yeni nesil teknolojiler geliştiren Pisano desteğiyle gerçekleştirilen Müşteri Deneyimi Arenası, paylaşılan başarı hikâyelerinin içeriği bakımından tamamı müşteri deneyimi hakkında ilk etkinlik olma özelliği taşıyor.

Etkinlikte gerek jüri üyeleri yaptıkları konuşmalarla gerekse müşteri deneyimi projeleriyle ödül kazanan markalar sunumlarıyla, teknolojik adaptasyon kabiliyetinin müşteri deneyiminde taleplerin karşılanması ve bunun sonucunda marka farkındalığından marka sadakatine giden yolda rekabet avantajı sağladığına dikkat çekti.

-Reklam-
Ad imageAd image

 

Sağlık’ta dijital deneyim rekabette fark yaratıyor: Dijital kategorisinin kazananları Memorial Sağlık Grubu ve Anadolu Sigorta oldu

Müşteri Deneyimi Arenası’nın dijital kategorisi yoğun bir rekabete sahne olurken ödül kazanan markalar sağlık sektöründen geldi. Memorial Sağlık Grubu ve Anadolu Sigorta, geliştirdikleri uygulamalarla müşterilerine 7 gün / 24 saat hizmet veren ve müşteri deneyimini dijitale aktaran iki marka olarak ödüle layık bulundu.

Memorial Sağlık Grubu, geliştirdiği uygulama ile hizmet sunduğu hastalara hastanede kaldıkları süre boyunca sağlık durumları ve karşılaşacakları süreçlerle ilgili güncel bilgileri takip edebilmelerine olanak sağlarken; kurum açısından yataklı hastanın takibi, dijital hasta donanımı kontrolü, hasta kalırken sürekli bilgi akışı, hastaneye yatıştan taburcuya kadar bilgi akışı, sms ile data iletimi ve davranış analizi bilgilerini depolayabiliyor.

 

Anadolu Sigorta, Sağlık Sigortası sahiplerine sunduğu 7/24 Canlı ve Görüntülü Sağlık Danışmanlığı Hizmeti ile ödüle layık bulunurken; deneyim olarak hasta ile özel temas kurabilmeye olanak tanıyan web sitesine girip doktorla görüşme, hangi saat olursa olsun profesyonel yardım alabilme imkanı sağlıyor.

E-ticaretten, bankacılığa, telekomdan, hazır giyime ve perakendeye kadar birçok lider markanın projelerinin değerlendirildiği Arena’da markalar üç temel kategoride yarıştı. Ön değerlendirmenin ardından toplam 24 proje Arena’da aday olarak yarışmaya hak kazandı. Yoğun rekabete sahne olan Müşteri Deneyimi Arenası’nın Dijital kategorisinde Anadolu Sigorta, Memorial Sağlık Grubu; Omnichannel kategorisinde Yapı Kredi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aras Kargo; İnovasyon kategorisinde ise Anadolu Sigorta, Yapı Kredi ve Opet hayata geçirdikleri projelerle ödüle layık bulundu.

 

Yazı önerilerimize göz atmayı unutmayın!

[irp posts=”23766″ name=”Kadın ve Erkeklerin Kişilik Yapıları Ne Kadar Farklı?”]

[irp posts=”23743″ name=”Red Bull Son Şampiyon’da final yaklaşıyor!”]

Yazar Furkan
Takip et
💻 hayaleturk.com'un 👻 joker oyuncusu
Yorum yap