-Reklam-

Star Wars: The Rise of Skywalker’ın Final Fragmanı Geldi!

Hayati
Hayati
Okuma Süresi: 1 dk


ABONE OLGoogle News Hayaleturk

20 Aralık tarihinde hayranlarıyla vizyonda buluşmadan önce Star Wars: The Rise of Skywalker’dan final fragmanı yayınlandı.

Sinemalar.com’un haberine göre, 2015 yılında vizyona giren Star Wars: The Force Awakens ve 2017 yapımı Star Wars: The Last Jedi’ın devam filmi niteliği taşıyan ve aynı zamanda üçlemenin sonuncu filmi olan Star Wars: The Rise of Skywalker’ın yönetmenliğini J.J. Abrams üstleniyor.

[irp]

-Reklam-
Ad imageAd image

Merakla beklenen “Star Wars: The Rise of Skywalker”ın oyuncu kadrosunda ise tıpkı önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer alıyor. Kadroya yeni katılan isimler ise; Keri Russel, Dominic Monaghan, Naomi Ackie olarak karşımıza çıkıyor.

Merakla beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker’da ayrıca 2016 yılınd ahayata veda eden Carrie Fisher’ın görüntüleri de yer alacak.

Star Wars: The Rise of Skywalker’dan yayınlanan final fragmanını yukarıda, filmden yayınlanan son posteri ise aşağıda görebilirsiniz.

[irp]

Yazar Hayati
Takip et
Bilgisayarla tanıştığımdan beri hayaleturk.com adlı web sitem ile uğraşıyorum. İlerde animasyon film projelerimi gerçekleştirmek adına çalışmalarımı hızla sürdürüyorum. hayati@hayaleturk.com
Yorum yap