-Reklam-

Instagram Reels’a 3 Yeni Özellik Ekledi

Furkan
Furkan
Okuma Süresi: 3 dk


ABONE OLGoogle News Hayaleturk

Instagram’da TikTok benzeri içerikler hazırlamanıza izin veren Reels özelliği çok kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu.

Instagram Reels’ın kullanım oranlarını artırmak için yeni özellikler eklemeye başladı bile. Son güncelleme ile birlikte Reels’a ses arama, ses kaydetme ve DM üzerinden ses sayfalarını paylaşma olmak üzere ses ağırlıklı 3 yeni özellik eklendi.

  • Ses Arama: En yeni müzik ve sesleri takipte kalabilmek adına yeni müzikler arasında keşif ve arama yapma, Senin İçin ve Trending gibi yeni sekmeler
  • Ses Kaydetme: Kolayca erişebilmek ve Reels oluştururken kullanmak için sesleri kaydetme
  • DM Üzerinden Ses Sayfalarını Paylaşma: Belirli bir ses ile ilişkili tüm Reels videolarını direkt mesaj üzerinden paylaşma

Bunlara ek olarak Instagram, 10’uncu yıl kutlamalarının bir parçası olarak Reels lansmanından bu yana en fazla paylaşılan 20 şarkının listesini paylaştı. İşte en fazla paylaşılan o şarkılar:

– Virgo by JADU JADU

-Reklam-
Ad imageAd image

– ily (i love you baby) (feat. Emilee) by Surf Mesa

– Cute Song by Aroob Khan

– Yes or No by Jass Manak

– Watermelon Sugar by Harry Styles

– Sunset Lover by Petit Biscuit

– WAP (feat. Megan Thee Stallion) by Cardi B

– se essa vida fosse um filme by GIULIA BE

– Butterfly by Jass Manak

– Piece Of Your Heart (Alok Remix) by Meduza, Alok, Goodboys

– death bed (coffee for your head) by Powfu, beabadoobee

– Yummy by Justin Bieber

– Hawái by Maluma

– Don’t Start Now by Dua Lipa

– Khayaal Rakhya Kar by Preetinder

– Feelings by Sumit Goswami

– Laal Bindi by Akull

– Level Up by Ciara

– Born to Shine by DILJIT DOSANJH

– Cradles by Sub Urban

Instagram Reels nedir?

Popüler fotoğraf paylaşma uygulaması olan Instagram, Reels özelliği ile kullanıcılarına farklı bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar Instagram Reels özelliğinden yararlanarak 15-30 saniyelik kısa videolar çekerek düzenleyebiliyor, ardından takipçileriyle paylaşabiliyor.

Instagram Reels nasıl kullanılır?

Instagram Reels özelliğinden faydalanmak isterseniz; mobil uygulama üzerinde ana sayfanızda yer alan fotoğraf sekmesine tıklayın. Açılan pencerede karşınıza “canlı, hikaye, reels” seçenekleri çıkacak, bunlardan “reels”i seçin. Ardından başla butonuna basarak videonuzu çekebilirsiniz.

Instagram Reels uygulamasıyla hazırladığınız videoyu paylaştığınızda eğer hesabınız herkese açık ise tüm kullanıcılar hazırladığınız videoyu izleyebilir. Ancak hesabınız gizli ise sadece sizi takip eden kullanıcılar Instagram Reels ile hazırlanan videonuzu görebilecektir.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news/instagram-adds-new-audio-features-for-reels-including-option-to-save-sound/586699/

Yazar Furkan
Takip et
💻 hayaleturk.com'un 👻 joker oyuncusu
Yorum yap